Elismerés

2021.11.29. 12:30

Családbarát vállalat címet nyert el a Tamási-Hús

TN

Fotó: Mártonfai Dénes

Átadták „Az Év Családbarát Vállalata” díjakat az elmúlt pénteken a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány szervezésében Budapesten.

A díjkiosztó gálán Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, a gála fővédnöke elmondta, hogy a családbarát mentalitás az élet különböző területére kiterjed, köztük a vállalati szférára, a munkahelyekre. A családbarát gondolkodásnak a kisgyermeket nevelők mellett az idősebbek élethelyzetére is ki kell terjednie.

Az idén három vállalat nyerte el a fődíjat. A kisvállalati kategória fődíjasa a Devmads Kft. lett. A középvállalati kategória a VEMÉV-SZER Építő- és Szerelőipari Kft. érdemelte ki a díjat, a nagyvállalati kategóriában pedig a Praktiker Kft. A gálán a fődíjak mellett kiosztottak harminchat Családbarát Vállalat címet is, amelyet megkapott a Tamási-Hús Húsipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. is.

Borítóképünkön: A Tamási-Hús Kft. is kiérdemelte az elismerést

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában