Csak egy lépés a cél elérése felé

2023.08.26. 07:30

Tervezik az újabb útfelújítást Domboriban

Újabb utcafelújításokat szeretnének megvalósítani Domboriban.

Révészné Hanol Erzsébet

Képünk illusztráció.

Forrás: Shutterstock

Tavasszal már sikerrel zárult egy projekt az érintett lakosok bevonásával és a faddi önkormányzat támogatásával – mondta el Takács Anikó, a Dunaág 7139 Egyesület elnöke. Hozzátette, hogy meghirdették az újabb fejlesztést, azt kérték az érintett ingatlantulajdonosoktól 25 ezer forint befizetésével segítsék elő a munkát, és amennyiben kellő forrás áll rendelkezésre, megvalósulhat a fejlesztés.

A felújítások ezúttal a Liliom, a Margaréta, a Muskátli, a Gesztenye, a Levendula, a Diófa és az Orgona utcát, illetve Öregfalu hátsó utcáját érintenék. Magas minőségű, tartós megoldást szeretnének.

Takács Anikó azt hangsúlyozta, hogy az egyesület elkötelezett a közösség fejlesztésében, az útfelújítás csak egy lépés a cél elérése felé. Szeretnének a helyi lakosok között szorosabb kötelékeket építeni, és egy élhetőbb, kényelmesebb környezetet teremtsenek mindenkinek. Büszkék arra, hogy ilyen aktív és elkötelezett közösséget láthat maga körül. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában