TV-ajánló

2024.04.25. 09:47

A következő három nap

Brunner Mónika

A kép illusztráció.

A következő három nap című 2010-es amerikai film arra a kérdésre keresi a választ, hogy egy ember mennyi ideig hajlandó megvédeni a szeretteit és keresni az igazságot. 
A történet egy amerikai házaspárról szól. Minden megváltozik, amikor a feleséget (Elizabeth Banks) gyilkossággal vádolják és el is ítélik. A férje (Russell Crowe) eltervezi, hogy kiszabadítja a börtönből. Sikerrel is jár az akció, és elindulnak gyermekükért, hogy hármasban újrakezdjék valahol az életüket. 

Ugyan a film cselekménye nem valós eseményeken alapul, mégis ihletet merít különféle börtönökből való változatos menekülési történetekből. 

Ez a sztori azoknak különösen ajánlott, akik szeretik a feszültséggel teli krimiket. A házaspár közös menekülésének nyomon követése során talán az is kiderül, hogy a feleség elkövette-e a gyilkosságot, amely miatt börtönbe került. 

Mivel egy tizennégy éve bemutatott alkotásról van szó, így elképzelhető, hogy sokan látták már a filmet. Ugyanakkor már csak azért is érdemes újra és újra megnézni, mert a cselekmény még sok évvel a látottak után is a képernyők elé szegezi a nézőt.

A következő három nap, amerikai thriller,  Film4, csütörtök 20 óra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában