A Parlamentben járt Berlinger Attila, Szekszárd polgármesterjelöltje (videó)

Országgyűlési képviselőkkel találkozott a Parlamentben Berlinger Attila, a Fidesz-KDNP szekszárdi polgármesterjelöltje.

Teol.hu

Süli János (balról, elöl), Horváth István, Berlinger Attila (jobbról, elöl) és Molnár Péter a parlementi munkaebéden

Fotó: Rónai Gábor

Berlinger Attila erről a közösségi oldalon osztott meg egy posztot, amelyen Horváth István és Süli János tolnai országgyűlési képviselőkkel, valamint Molnár Péterrel, a kormánypártok bátaszéki polgármesterjelöltjével a Parlement éttermében ebédel. Berlinger Attila miniszterekkel, államtitkárokkal és más vármegyebeli országgyűlési képviselőkkel is egyeztetett az országházban a Szekszárdot érintő fejlesztésekről.  

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét nagyon sokan biztatják, többek mellett Szekszárd német testvérvárosából, Bietigheim-Bissingenből is érkezett egy rövidke videó, amelyben Jürgen Kessing főpolgármester tolmácsolja jókívánságait. 

Berlinger Attila kommentárjában azt írta: „Német testvérvárosunk Bietigheim-Bissingen olyan település, ahol több mint 20 éve mindig otthon érezhettem magam. Rengeteg barátra tettem szert, akik bármikor szeretettel érkeznek hozzánk az ünnepekre, csereprogramokra. Jürgen Kessing főpolgármester 20 éve vezeti városát és olyan dinamikus fejlődést, összetartó közösséget teremtett helyben, mely csodálatra és követésre méltó. Egy kiváló városvezetőtől és kabinetjétől érkező ilyen személyes üzenet megerősíti hitemet abban, hogy ezt a barátságot is folytatni, ápolni kell a jövőben, hajrá Szekszárd, hajrá Bietigheim-Bissingen, mi a jövő barátságát is építjük!”

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában