Fusz György szerint érezni, hogy a körzetben élők változást akarnak

Előre összeírt listával érkeztek a környéken élők arra az utcafórumra, amelyet csütörtökön délután tartott Janó Attiláné és Fusz György, a kormánypártok önkormányzati képviselőjelöltjei a Energiapark játszótéren. A politikusok azt tapasztalták, hogy a jelenlevők változást akarnak, mert a mostani képviselőik nem foglalkoztak velük eleget.

Bencze Péter

Közös utcafórumot tartott Janó Attiláné és Fusz György, a kormánypártok két önkormányzati képviselőjelöltje.

Olyan, apróságnak tűnő, ám annál fontosabb kéréseket is megfogalmaztak a helyiek, amelyek csupán egy kis odafigyeléssel is megoldhatók egy önkormányzati képviselő által. Volt, aki azt kérte, hogy a játszótér járdájára belógó szúrós bokor ágait vágják vissza, mert veszélyes a gyerekekre. Fusz György azt mondta, ez könnyen orvosolható probléma, és intézkedett a növény ágainak visszavágásáról. 

Közös utcafórumot tartott Janó Attiláné és Fusz György, a kormánypártok két önkormányzati képviselőjelöltje.

Felvetődött az is, hogy a játszótéren több padról leszedték a deszkákat, a betoncsonkokból viszont szúrós, éles fémdarabok állnak ki. Fusz György és Janó Attiláné is egyetértettek abban, hogy az ilyen jellegű problémák könnyen elháríthatóak, ha a körzeteknek olyan képviselői vannak, akik valóban foglalkoznak az ott élőkkel.

Ezek mellett a helyiek azt kérték, a politikusok kezdeményezzék, hogy a polgármesteri hivatal munkatársai vizsgálják felül a helyi járatos buszmenetrend átalakítását, mert a Holub utcai megállót a mostani állapot szerint elkerülik olyan járatok, amelyek korábban ott is megálltak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában