Kivágták a fideszes képviselőjelölt szemét Pakson

Szabó Péter a nyugalom és a békesség érdekében felajánlotta a plakát helyét az ellenzéknek.

Farkas Eszter

Elmérgesedett a helyzet Pakson a választási kampányban, ugyanis május 11-én sajnálatos esemény történt. 

Megrongálták Molnár János paksi képviselőjelölt egyik plakátját. Fotó: Paks Press. Fotó: Facebook

Molnár János képviselőjelölt egyik plakátját megrongálták, amit a jelenlegi polgármester, Szabó Péter sem hagyott szó nélkül Facebook oldalán:

„Megrongálták képviselőjelölt kollégám, Molnár János plakátjàt május 11-én. A vandalizmus minden formáját elítélem! Városunk, Paks nem az a hely, ahol ennek teret engedünk. Itt többségben vannak a békés, tisztességes emberek. Szeretném, ha ez így is maradna! A megrongált plakát helyét ezúton felajánlom az ellenzék bármely jelöltjének!”

A jelenlegi polgármester az idei választáson is indul a Fidesz-KDNP színeiben. Mint azt megírtuk, Szabó Péter a napokban Jákli Gergellyel, a Paks II. Zrt. elnök-vezérigazgatójával adott interjút a TelePaksnak.

„A Paks II. Zrt. városi infrastruktúrát érintő feladata, hogy tompítsa a beruházás hatásait, figyelemmel az itt élőkre. Ez prioritást élvez – hangsúlyozta a cégvezető. Jákli Gergely arra számít, hogy az erőmű építéséhez és üzemeltetéséhez érkező magasan kvalifikált szakemberek megjelenése bevonzza majd a vállalkozókat.”

Arról is beszámoltunk már, hogy Szabó Péter, a következő képviselőjelöltekkel képzeli el a folytatást: Pálmai Klára (1. választókerület), Tóth Imre János (2. vk), Molnár János (3. vk), Bizsi Sándor József (4. vk), Hahn Krisztina (5. vk), Benke Gábor (6. vk), Leber Ferenc (7. vk) és Szél Benjámin (8. vk).

A 7. választókerület jelöltje, Leber Ferenc jelenlegi alpolgármester éppen a napokban, egészen pontosan május 16-án, csütörtökön 17 órakor tart lakossági fórumot a Paksi Polgármesteri Hivatal földszinti nagytermében Szabó Péter polgármesterrel közösen. Az esemény előzetesen meghirdetett napirendjén szerepel a Vadász utca felújításának tervezése, lakossági vélemények, észrevételek; valamint tájékoztató a Kölesdi úti csomópont közlekedési rendjének átalakításáról. A helyszínen a tervek is bemutatásra kerülnek.

Korábbi cikkünkben tájékozódhat vármegyénk polgármester- és képviselőjelöltjeiről, így a paksi indulók listáját is olvashatják itt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában