TV ajánló

2024.05.01. 12:00

A csodálatos Sohaország

Kellemes közös tévénézést ígér a családoknak a Viasat3 csatornán délután 3 órától vetített Pán Péter amerikai kalandfilm.

Mauthner Ilona
Jeremy Sumpter
Forrás: Shutterstock

A félig mese, félik kalandfilm története a következő: London egyik téli éjszakáján a kis Wendy (Rachel Hurd-Wood) a legendás kalóz, Hook (Jason Isaacs) kapitány történeteivel szórakoztatja testvéreit. A mesemondásnak Wendy apja (Jason Isaacs) vet véget, és másnap a szigorú Millicent néni (Lynn Redgrave) gondjaira bízza a kislányt, akinek eltökélt szándéka, hogy ifjú hölgyet farag belőle. Csakhogy Wendy történeteit öccsein kívül Pán Péter (Jeremy Sumpter) is élvezettel hallgatja, aki az éjszaka közepén megjelenik a gyerekek hálószobájában, és magával viszi őket a csodálatos Sohaországba. A Hook kapitányról és Pán Péterről szóló történet valósággá válik, és a gyerekek a mesében találják magukat.

A főszereplő, Wendyt Rachel Hurd-Wood játssza, akkor még 13 éves volt. Az angol színésznőt később több filmben, köztük a Parfüm: Egy gyilkos története című thrillerben nyújtott alakításáról is ismerhetik.

Pán Pétert pedig Jeremy Sumpter játssza. A most 35 éves fiatalember a filmvásznon 2001-ben debütált az Isten haragja című filmben, melyben a fiatal Adam Meiks-t alakította. Egy évvel később a Hullámlovagokban kapott főszerepet. A világhírnevet a Pán Péter hozta meg számára 2003-ban, melyben magát a címszereplőt, Pán Pétert keltette életre. 2006-ban a Lábnyomokban kapott főszerepet Justin Long mellett.

Pán Péter Viasat3 15 órától

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában