Tv-ajánló

2024.05.02. 18:24

Újra halálos fegyvert ragadnak

A Halálos fegyver című amerikai akció-vígjáték második részét tűzte műsorára a Film + csatorna.

Brunner Mónika

Mel Gibson, a film főszereplője.

Forrás: Northfoto

A két főszereplő Los Angeles-i rendőrt alakít, az egyikük Martin Riggs (Mel Gibson), a másik Roger Murtaugh (Danny Glover), akik ezúttal dél-afrikai kábítószerkereskedőkkel szállnak szembe. 

Hollywood nagy nevei szerepelnek ebben a több mint három évtizeddel ezelőtt bemutatott alkotásban. Mel Gibson és Danny Glover azok a sztárok, akik privát történései a mai napig foglalkoztatják a közvéleményt. Közös, majd külön útjuk során mindketten állították, hogy a való életben is barátok, tisztelik egymást, és egymás szakmai karrierjét. 

A Halálos fegyver filmekben kitűnően tudtak együtt dolgozni. A közös munka kezdeteire úgy emlékeztek, hogy már az első pillanatoktól kezdve megvolt köztük az összhang. 

Bárhogy is történt, a két színész a Halálos fegyver filmekkel hatalmas ismertségre és népszerűségre tett szert. Ők egészen biztosan azok a Hollywoodi sztárok, akiknek azonnal beugrik a nevük, amint meglátjuk őket. B. M. 

Halálos fegyver 2, amerikai akció-vígjáték, Film+, 21 óra (csütörtök, május 2.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában