Kajak-kenu

2023.06.19. 08:41

Az atomos Juhász István négy aranyérmet nyert a szegedi ob-n

Szombaton ért véget a háromnapos kajak-kenu országos bajnokság Szegeden, amely eredményei alapján kijelölik az utánpótlás-válogatott keretét a júliusi korosztályos vb-re.

TEOL

A július elején rendezendő ifjúsági és U23-as világbajnokság előtti utolsó válogatót rendezték meg Szegeden: az országos bajnokságon a fiatalok közül többen a korosztályuk mellett a felnőttek között is dobogóra tudtak állni. Az esemény legeredményesebb indulói egyaránt az ifjúsági korosztályból kerültek ki: a két kenus, Kiss Ágnes (MVM Szegedi Vízisport SE) és Juhász István (Atomerőmű SE) négy-négy aranyéremmel. Előbbi az ifik között három, a felnőttek mezőnyében, 500 méteren egy elsőséget jegyzett, míg Juhász a saját korosztályában egyesben és párosban gyűjtötte a medálokat.

Egy korábbi cikkünkben írtunk arról, hogy a felnőttek 5000 méteres versenyszámában az atomos Kiszli Vanda bizonyult a legjobbnak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!