Labdarúgás

2024.05.12. 13:45

Nagy pofonba szaladt bele a kis Fradi otthonában az FC Dunaföldvár

Négy gólt kapott a Ferencváros második csapatától az FC Dunaföldvár az NB III-as focibajnokság vasárnapi meccsén.

Teol.hu

Varga Balázs nem tudott mit tenni, a kis Fradi átszaladt a csapatán

Fotó: Molnár Gyula

Varga Balázs csapata az idény legsúlyosabb vereségét szenvedte el, s ezzel nagy hátrányba került a dobogóért zajló harcban, hiszen az egy meccsel kevesebbet játszó FC Nagykanizsa négy ponttal vezet a Duna-partiak előtt. A szikrázóan kemény meccsen 11 lapot mutatott fel a játékvezető, ebből 10 volt sárga, Keringer Ádám pedig a 90. percben a kiállítás sorsára jutott. A földváriak kicsit megtorpantak az utolsó öt fordulóban, a megszerezhető 15 pontból csak 5-öt tudtak megszerezni, így a most az őket legyőző Fradi is feljött rájuk egy pontra a tabellán. 

NB III, Dél-Nyugati csoport, 28. forduló
Ferencvárosi TC II–FC Dunaföldvár 4–0 (2–0)
Budapest, Népliget, v.: Horváth P. (Vilmányi S., Tóth Á.). 
Ferencváros: Tóth Z. – Lukács D., Fenyvesi, Manner, Szabó Sz. (Berényi E. 68.), Nemes, Horváth Bence (Ladányi G., 52.), Takács Á., Molnár M., Halmai (Gágyor, a szünetben), Bagi Á. Vezetőedző: Korolovszky Gábor. Dunaföldvár: Vukman – Horváth Balázs (Berekali, a szünetben), Bartha, Keringer, Rabi (Horváth A., a szünetben), Molnár S., Gál Sz., Ladányi V. (Ladányi P., 74.), Görög, Keresztes B. (Polgár F., a szünetben), Tóth M. Vezetőedző: Varga Balázs. Gólszerzők: Bagi Á. (9.), Horváth Bence (32.), Nemes (80.), Gágyor (82.). 

A bajnokság állása: 1. Iváncsa 68, 2. Szentlőrinc 66, 3. Nagykanizsa 54, 4. Dunaföldvár 50, 5. Ferencváros II 49, 6. Kaposvár 49 pont. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!