Kispályás foci

2024.05.22. 10:31

Nyolcadszor fociztak a barátok a néhai remek kapus, Szabó Márton emlékére

Az Old Brothers nyerte meg az idei Szabó Marci emléktornát, amelyet nyolc csapat részvételével tartottak meg a tolnai városi sporttelepen.

Teol.hu

Az Old Brothers csapata végzett az első helyen az idei emléktornán

Fotó: Beküldött fotó

Egy kétszeres NB I-es gólkirállyal a soraiban érkezett a tolnai Szabó Marci emléktornára az Old Brothers csapata. Meg is nyerte a kupát a csapat, a gólkirály, aki nem más volt, mint Tököli Attila, pedig a legjobb játékosnak járó díjat érdemelte ki. A Tur-Mix lett a második, a Tolnai Öregfiúk pedig a dobogó harmadik fokára állhattak fel. 

Tököli Attila érdemelte ki a torna legjobb játékosának járó elismerést. A képen Májik Márióval, és Szabó Márton gyermekeivel

Májik Márió, a sporttárs, a barát nyolcadik éve hívja össze a csapatokat, hogy emlékezzenek a súlyos betegségben elhunyt Szabó Mártonra. Az idei torna is remek meccseket hozott, Marci biztosan mosolygott odafent az égi futballpályán. A negyedik helyen a Quibelez, az ötödiken a Csel-szi, a hatodikon a Tolna-Mözs Futsal, a hetediken a Vegas 2023, a nyolcadikon pedig a Nakoa végzett. A torna gólkirálya Simon Balázs lett, a legjobb kapus díját pedig Merkl Dániel, a vármegyei II. osztályú focibajnokságban éllovas Tolna VFC kapusa – aki most a Tur-Mix hálóját őrizte – érdemelte ki. 

A díjakat az elhunyt két gyermeke, Gréta és Gergő adta át. A szervezők köszönik a Tolnai Labdarúgó Egyesületnek, Kertai Editnek és a Vitál Sport és Szabadidő Egyesületnek a felajánlásokat. Az emlékezés folytatódik, jövőre jön a kilencedik Szabó Marci emléktorna. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!