Közélet

2015.11.21. 08:54

Az idei Prima Díjasok

Kóbor János, az Omega együttes énekese, Kovács Ferenc bonyhádi festőművész-tanár és Csepeli István dunaföldvári fafaragó népi iparművész kapta idén a Tolna Megyei Prima Díjat.

H. E.

Az elismeréseket pénteken este adták át a Babits Mihály Kulturális Központban, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Tolna megyei szervezetének tizenegyedik Prima-díjátadó gáláján. A közönségdíjat a paksi Tűzvirág Táncegyüttes kapta.

Az ünnepségen kiosztották az Év megyei vállalkozója elismeréseket is. Sárosdi Róbert szekszárdi borász, Treitz György, a Treitz és társa Bt. ügyvezetője, Gazdag Éva Gizella fodrászmester és Siklósi Zoltán, a ZO-BAU Kft. ügyvezetője vehette át a díjat.

Azokat is köszöntötték a gálán, akik az Országos Év Vállalkozója Díj Tolna megyei várományosai. Wolf József, a Dunakömlődi Halászcsárda üzemeltetője, Andreas Koch, a JAKO Fémárugyár Kft. ügyvezetője, Keresztes László, a Geo-Be-Ke Kft- tulajdonos ügyvezetője és Jobbágy Gábor, a BHG ÁSZ Kft. ügyvezető igazgatója lesz ott az országos gálán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!