Celebfigyelő

2024.03.27. 15:18

Köllő Babett exkluzív fotói a Fővárosi Nagycirkuszból

Többek közt Köllő Babett, bonyhádi származású színésznő látta el a házigazdai teendőket a II. Budapest Légtorna Fesztivál Gála előadásán a Fővárosi Nagycirkuszban március utolsó előtti hétvégéjén.

Brunner Mónika

Köllő Babett csak úgy ragyogott a Fővárosi Nagycirkuszban

Forrás: Facebook / Köllő Babett

Pompázatos fotókat tett közzé a közösségi médiában Köllő Babett a légtorna fesztiválról, a képek a Fővárosi Nagycirkuszban készültek: 

„Fantasztikus élmény volt ismét a Fővárosi Nagycirkuszban műsort vezetni. Ilyenkor mindig kicsit néző is vagyok. Nehéz elvonatkoztatni a csodálatos tehetségektől, akik a porondra léptek" – mesélt élményeiről a közösségi médiában Köllő Babett.  

A Fővárosi Nagycirkusz honlapján számol be az eseményről, Köllő Babettel kapcsolatban megemlítik, hogy nemcsak színész és műsorvezető, hanem táncos és szubrett is. Ismertetik, hogy a légtorna fesztiválon szemkápráztató mutatványok, lenyűgöző produkciók és ünnepélyes eredményhirdetés várta a közönséget. A hazai sztárvilág nagyjainak légtorna produkcióit is megcsodálhatta a közönség, például fellépett Szandi, Kollányi Zsuzsi, Szabó Ádám és Szabó Jennifer, Csondor Kata és Serhii Ivan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!