Celebfigyelő

2024.05.13. 14:37

Rubold Ödön Kubik Annát szeretné a Halhatatlanok Társulatában

Rubold Ödön tolnai származású Jászai Mari-díjas érdemes művész Kubik Anna Kossuth- és Jászai Mari -díjas színművésznőt, érdemes művészt látná szívesen a Halhatatlanok Társulatában. Szavazásra buzdít kolléganője érdekében.

Brunner Mónika

Rubold Ödön a Nemzeti Színház művésze szavazásra buzdít

Forrás: MW

"Hajrá Kubik Anna! A cikkben a link, szavazzatok" – tette közzé Rubold Ödön a közösségi médiában, miután 2024 május harmincegyedikéig lehet szavazni arra, hogy kik kerülhetnek be idén a Halhatatlanok Társulatába. Rubold Ödön szavazásra buzdít Kubik Anna kolléganője érdekében. Színésznő kategóriában Kubik Anna Für Anikóval, Nagy-Kálózy Eszterrel és Szirtes Ágival versenyez. A színész kategória jelöltjei: Bán János, Csuja Imre, László Zsolt, Márton András.

Az operaénekes jelöltek: Gulyás Dénes, Kovácsházi István, Pitti Katalin, Rácz István. A táncművész kategóriában pedig rájuk lehet szavazni: Csarnóy Katalin, Farkas Zoltán Batyu, Gergye Krisztián, Lőrinc Katalin. A szavazatok alapján kategóriánként két-két művésszel bővül a Halhatatlanok Társulata. 

Rubold Ödön színházügyekben gyakran szerepel.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!