Köszöntés

2024.03.22. 09:37

Isten éltesse Beáta és Izolda nevű olvasóinkat!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk! (illusztráció, Shutterstock)

Március tizenhetedikén a Beáták és az Izoldák ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Bazsó, Csilla, Csillag, Lea, Lia, Oktávián, Ruszlána, Kitti, Lídia, Relinda, Katalin és Vazul nevű ismerőseiket is.

A Beáta latin eredetű név, jelentése: boldog. A Beáta név segíti a természet szépségére fogékony, romantikus, idealista, precíz, szociális beállítottságú egyéniség kialakulását. A név viselőinek lehetnek önértékelési és önbizalommal kapcsolatos problémáik. Sérülékenyek, így megtanulják, hogy jobb, ha érzékenységüket nem mutatják ki, így kevesen ismerik őket igazán. Sokat tűnődnek azon, hogy helyesen cselekednek-e. Mivel vágynak önmaguk megmutatására, de félnek is ettől, előfordul, hogy verset írnak, és fogékonyak a zene világára is.

Az Izolda kelta-német eredetű, jelentése: vas, illetve tevékenykedni, rendelkezni. Az Izolda név nagyon csendes, természetes, okos, gyakorlatias és szorgalmas személyiség kialakulását segíti. A név viselői a tényeken keresztül próbálják megérteni az élet misztikumát. Rendszerető emberek, jó szervezőkészséggel. Szeretik befejezni amit elkezdtek, és nem kedvelik, ha ebben megzavarják őket. Az életet komolyan veszik, könnyen megbántódnak, többnyire hangulatemberek, hangulatváltozásaik sokszor egészen mélyre taszítják őket.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában