Elfogták

2024.01.18. 10:23

Körözött bűnöző bujkált egy bátai házban

Körözött bűnöző bujkált az egyik ismerőse házában Bátán. A négy év börtönre ítélt 31 éves bátaszéki férfit szerdán elfogták. A körözött bűnöző ellen több elfogatóparancs is érvényben volt – tájékoztatott csütörtökön a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Az egyenruhásoknak információjuk volt arra, hogy egy körözött bátaszéki lakos Bátán bujkál a hatóságok elől. A 31 éves férfit azért keresték, mert több mint négy év letöltendő szabadságvesztésre ítélték, de ő nem vonult be a börtönbe, ezért több bíróság is elfogatóparancsot adott ki ellene.

Elfogtak Bátán egy férfit, aki ellen több elfogatóparancs is érvényben volt.
Börtönbe vitték a körözött bátaszéki férfit.
Fotó: police.hu

A rendőrök január 17-én megjelentek egy bátai háznál, ugyanis sejtették, hogy a férfi ott rejtőzködhet. A házat és az udvarát is alaposan átvizsgálták, és végül az egyik szoba szekrényében találtak rá a hónapok óta bujkálóra. A férfit kihúzták a szekrényből, majd büntetései letöltésére bilincsben a börtönbe szállították.

Körözött bűnöző bujkált egy másik házban is

Még egy éve sincs, hogy ugyancsak egy bujkáló körözött bűnözőt fogtak el Bátán. Mint azt megírtuk, egy embercsempészés miatt elítélt helyi férfinak három évre börtönbe kellett volna vonulnia, de elrejtőzött a hatóságok elől. A 41 éves bátai férfit egy felújítás alatt levő ház padlásán találták meg.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában