Vasúti pályafelújítás

2023.05.20. 09:30

Pótlóbuszok szállítják az utasokat Dombóvár és Pécs között

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat - közölte a Mávinform az MTI-vel.

TEOL

A kép illusztráció.

Közleményük szerint a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon csütörtökig pályakarbantartás miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A Mecsek InterCity és a Helikon InterRégió vonatok, illetve a Fenyves gyorsvonatok helyett Dombóvár és Pécs, a személyvonatok helyett Dombóvár és Szentlőrinc között pótlóbuszok közlekednek. Ugyancsak pótlóbusz közlekedik valamennyi vonat helyett a Dombóvár-Komló vonalon is.

Pénteken 22.40-től hétfő 0.50-ig a Budapest-Esztergom vonalon pályakarbantartást végeznek, ezért az S72-es és Z72-es vonatok helyett Pilisvörösvár és Esztergom között pótlóbuszok közlekednek - írták.

A részletekről, illetve további módosításokról és a menetrendről a mavcsoport.hu oldalon tájékozódhatnak az utasok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában