Bejelentést tett közzé a Tarr KSC Szekszárd

2024.01.11. 19:49

Ha ellehetetlenül a felnőtt csapat működése Szekszárdon, akkor költöznek

Teol.hu

Szabó Gergő, a TARR KSC Szekszárd ügyvezető elnöke

Fotó: kscszekszard.hu

"A Szekszárd Közgyűlése részéről klubunk felé mutatott, ellenségesnek tekinthető, munkánkat ellehetetlenítő lépések okán kénytelenek voltunk megkezdeni az előkészületeket a felnőtt csapatunk tevékenységének, hazai mérkőzéseinek más városba költöztetése érdekében" – tájékoztatta szurkolóit és támogatóit az egyszeres Magyar Kupa győztes, többszörös bajnoki és kupa ezüst- és bronzérmes, Európa-kupa bronzérmes, számtalan hazai és külföldi válogatott játékost nevelő és foglalkoztató Tarr KSC Szekszárd a közösségi oldalán.

A Szabó Gergő ügyvezető által jegyzett bejelentés így folytatódik:

"Ugyanis a képviselő-testületi ülésen született döntés a városi sportcsarnok használata vonatkozásában kilátástalan helyzetbe sodor bennünket.

Köszönetet mondunk önkormányzatunk azon képviselőinek, akik támogatást tanúsítottak irányunkba. Sajnálatos módon kisebbségben maradtak a jövőnket érintő szavazások alkalmával.

Kérjük szurkolóink megértő támogatását a jövőben is, mert csapatunk nélkülük nem érheti el a lehető legjobb eredményt ezután sem.

A költözés lezárásáig az ügyben további nyilatkozatot semmilyen fórumon nem kívánunk tenni.

Hajrá KSC!"

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában