Kinyilvánították véleményüket

2024.01.31. 12:33

Sikeres volt a Nemzeti Konzultáció Szekszárd környékén

Horváth István, Tolna vármegye 1-es számú választókerületének országgyűlési képviselője tett közzé egy posztot a Nemzeti Konzultációról.

Bencze Péter

Fotó: MW

„Nagy sikerrel zárult le a nemzeti konzultáció. Szeretném megköszönni választókerületemben mindenkinek, aki részt vett a nemzeti konzultáció kitöltésében.“ – ez olvasható abban a Facebook posztban, amit Horváth István, Tolna vármegye 1-es számú választókerületén országgyűlési képviselője tett közzé. 

A magyarok a béke mellett állnak

Amint a politikus írta, és a bejegyzéshez csatolt videóban el is mondta: „A nemzeti konzultáción keresztül a magyar emberek egyértelműen kifejezték azon szándékukat, hogy nem engedik, hogy fejünk felett Brüsszelben döntsenek Magyarország sorsáról. A magyar emberek egyértelműen kifejezték azon véleményüket, hogy ők a béke mellett vannak, egyértelműen a magyar emberek elutasítják az illegális bevándorlást és nem támogatják a gender propagandát.“ 

Szekszárd és környéke a továbbiakban is számíthat Magyarország kormánya, valamint a Fidesz-KDNP pártszövetség támogatására – zárta Horváth István.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában