A bonyhádi vállalkozás is a jelenlegi polgármestert támogatja

A bonyhádi vállalkozás, a Knipl Kft. vezetése is a jelenlegi polgármester, Filóné Ferencz Ibolya újraválasztását támogatja, olvasható a polgármester Facebook oldalán.

Farkas Eszter

„Mi is Filóné Ferencz Ibolyára szavazunk. Ezúton szeretnénk további támogatásunkat kifejezni az elkövetkezendő ciklusra is Filóné Ferencz Ibolyának, akinek polgármesteri munkássága jó példa lehet sokak számára. Az évek során egy lelkiismeretes, szívvel-lélekkel a közösségért, a lakosságért dolgozó, a vállalkozásokat segítő, határozott, kedves polgármester asszonyt ismerhettünk meg személyében. Külön öröm számunkra, hogy az elmúlt években a polgármester asszonnyal és a önkormányzat dolgozóival közösen a Knipl Kft. telephelyén történt beruházások megvalósításával még sikeresebbé tudtuk tenni a cégünk működését, versenyképességét, területi terjeszkedését. Ezáltal az önkormányzat cégünktől több adóbevételhez jutott, ami számukra is nagy segítséget jelent a működésükben. Bízunk benne, hogy a következő években is polgármester asszony és csapata vezeti majd a városunkat! A továbbiakban is sok sikert kívánunk neki!” 

A Knipl család és a Knipl Kft. vezetése nevében: Sebestyénné Knipl Krisztina.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában