Szekszárdi közgyűlés

2024.04.19. 12:29

Ajándékozási ügyről is tárgyaltak

Szekszárd közgyűlésének jövő csütörtöki ülését megelőzően szerdán a városházán ülést tartott az önkormányzat Pénzügyi, és a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága.

Szepesi László

Illusztráció: TEOL

A pénzügyi bizottság jóváhagyta egy ügyvéd tevékenységéért járó díj kifizetését. A gazdasági pedig egy ajándékozási ügyről tárgyalt, amelynél a városnak elővásárlási joga van, s úgy döntöttek, hogy azt a város fenntartja.

A Szekszárdi Kerékpáros Sport Egyesület számára kedvezően határozott a testület. Az egyesület azt kérte, hogy a május elsejei kerékpáros versenyen, Szekszárdon, a Sport, a Damjanich, a Mátyás király utcát és a Keselyűsi út egy részét – szaknyelven – rendeltetésétől eltérő módon igénybe vehessék, mégpedig a rendelet szerint a városnak járó 924 ezer forint megfizetése nélkül.

Zárt ülésen a testület több településképi bejelentés tudomásul vétele iránti kérelemről döntött, s tárgyalt egy lakóház telepítéséről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában