Asztalitenisz

2022.03.24. 09:01

Nem Halász Ellán múlt, hogy egyet sem nyert a SZAC

Nem úgy alakultak a csapatbajnokság soros fordulói a Szekszárd AC számára, ahogy azt Sáth Sándor, az Extraligában szereplő klub szakmai igazgatója előzetesen megálmodta.

T. N.

Sáth Sándor (Fotó: Kiss Albert)

A SZAC a négy összecsapásán mindössze egyetlen pontot tudott szerezni, a megyeszékhely gárdája a soltvadkertiekkel játszott 5:5-ös döntetlent. A vajdasági Halász Ellának igazából nem akadt társa, hiába szállított egymaga nyolc sikert a tizenkettőből, ez ebben az osztályban nem elég.

A szekszárdiak nem tudtak előrelépni a tabellán, továbbra is kilencedikek, csak a Kanizsát, a Nyíregyházát és a Békést előzik meg. Az már az idei első forduló után eldőlt, hogy a SZAC nem lesz ott a négyben, így a négy arany és a bronz után biztosan érem nélkül marad. Jó eséllyel az Erdért, a Budaörs, a Kecskemét és az Ajka vívja ki a Final Fourban való szereplés jogát. 

A Szekszárd AC eredményei.
16. forduló. Kecskeméti SP SK–Szekszárd AC 6:2. Mindkét szekszárdi győzelmet Halász Ella jegyezte. 
17. forduló. Szekszárd AC–Békési Team 3:6. A szekszárdiaknál Halász Ella két győzelmet jegyzett, a harmadik sikert Madacki Mirella szállította.
18. forduló. ASE Orosháza–Szekszárd AC 6:2. Mindkét szekszárdi győzelmet Halász Ella jegyezte. 
19. forduló. Huf-Bau Akker PVSE–Szekszárd AC 5:5. A szekszárdiaknál Halász Ella és Madacki Mirella kétszer nyert, az ötödik sikert Keresztesy Kitti szállította.

Az utolsó három fordulóban a Nyíregyháza, a Győr és az Erdért vár még a szekszárdiakra április végén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!