Labdarúgás

2024.03.28. 16:01

Az Újpest elleni meccsig szeretne újra százszázalékos állapotba kerülni Silye Erik

November után játszott ismét bajnoki meccset az NB I-es bajnokságban Silye Erik, a Paksi FC szélsője.

Teol.hu

Ez a jelenet már a múlt, Silye most már újra ott lehet a pályán a PFC-ben

Fotó: Török Attila

Diósgyőrben tért vissza a Paksi FC-be Silye Erik, aki az OTP Bank Liga 13. fordulójában, a DVSC ellen 1–0-ra megnyert bajnoki találkozón sérült meg. A 27 éves futballista négy hónap kényszerpihenőt követően a Diósgyőr otthonában 2–1-re elveszített összecsapáson ölthette újra magára a PFC szerelését.  

„Jó érzés volt újra a pályára lépni, visszatérni. Már nagyon hiányzott az NB I-es mérkőzések hangulata – mondta a Paksi FC honlapjának a csapat legjobb gólpasszadója. – A fizikális felkészülésemhez kellett, hogy hetekkel korábban az NB III-as csapatban pályára léphessek, de az első osztálynak teljesen más hangulata van. Próbáltam mindent beletenni a meccsbe, amit tudtam, nyilván lesz még jobb is, de úgy gondolom, jó úton vagyok, hogy visszanyerjem a régi formám”mesélte a honlapknak a hét asszisztnál járó futballista, aki most gőzerővel készül a paksiak Újpest elleni bajoki összecsapására. 

„Szeretném már erre a meccsünkre visszanyerni a százszázalékos formám, ehhez az elején fel kell tudjam venni a találkozó ritmusát. Tudom és érzem, hogy mindenki segíteni próbál, ebből táplálkozom. Csapatszinten, remélem, visszatérünk a győztes útra, hisz’ két nyeretlen bajnoki van mögöttünk. Jól jött a válogatott szünet, mivel a sérültek listája is igen hosszú volt. Próbáltuk rendezni a sorokat, bízom benne, hogy újfent a ránk jellemző, domináns játékkal rukkolunk majd elő. Itthon kell tartani a három pontot”tekintett előre Silye.

Az NB I-es focibajnokság küzdelmei két hét szünet után folytatódnak, a Paks vasárnap 15.30 órától a Fehérvári úti stadionban csap össze a fővárosi lila fehérekkel.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!