Kosárlabda

2024.04.01. 19:41

Hivatalos: szombati napon kezdődik a Tarr KSC Szekszárd bajnoki elődöntője Győrben

Április 20-án a kisalföldi városban rendezik a Serco UNI Győr és a Tarr KSC Szekszárd párharcának első felvonását a Tippmix Női NB I/A elődöntőjében.

Teol.hu

Horváth Bernadettéknek április 20-án Győrben lesz jelenésük

Fotó: Makovics Kornél

A 3x3-as olimpiai selejtező miatt szünetel a rájátszás a bajnokságban, a szekszárdi klub ugyanakkor holnapján közzétette a Győr elleni elődöntő menetrendjét. Az egyik fél második győzelméig tartó párharc első összecsapására április 20-án, szombaton kerül sor a kisalföldi városban, a második mérkőzést három nappal később, kedden rendezik Szekszárdon, és ha szükséges, a mindent eldöntő harmadik találkozót április 26-án tartják a Győr Városi Egyetemi Csarnokban. A kezdési időpontok egyeztetés alatt.

Az alapszakasz mindkét mérkőzését Cziczás Lászó csapata nyerte, amely előbb otthon egy ponttal (72–71), idegenben pedig 78–54-re bizonyult jobbnak. Az volt az egyetlen hazai bajnoki veresége a KSC-nek.

Mint arról beszámoltunk, Djokics Zseljko együttese két végletekig kiélezett mérkőzésen előbb hazai pályán 88–82-re, majd idegenben 83–75-re múlta felül a TFSE-MTK csapatát, ezzel sorozatban negyedszer jutott be az NB I legjobb négy csapata közé. A Magyar Kupában két hete bronzérmet szerző győriek is söpréssel jutottak az elődöntőbe, előbb 94–53-ra, majd 88–48-ra győzték le a Vasas Akadémiát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!