Labdarúgás

2024.05.07. 12:39

Böde Dániellel hosszabbított a Paksi FC!

Újabb egy évet még biztosan maradt a Paksi FC kötelékében Böde Dániel, aki meghosszabbította szerződését az atomvárosiakkal. A klubikonnak a 2024/2025-os lesz a tizenkilencedik szezonja az élvonalban.

Teol.hu

Böde Dániel a 19. szezonját kezdheti a legmagasabb osztályban

Forrás: paksifc.hu

„Úgy érzem, továbbra is jó erőben vagyok. Talán a mostani szezonban is volt egy-két olyan mérkőzés, ahol segíteni tudtam a csapaton. Amíg segíteni tudok a klubnak, valamint élvezem a játékot, addig csinálom. Jelenleg a sok közül egy statisztika foglalkoztat, Varga László, régi játékosunk, jelenlegi masszőrünk a klub legidősebb gólszerzője, és ezt szeretném megdönteni” – fogalmazott a klub honlapján a 38. életévében járó Böde Dániel.

Varga László harmincnyolc évesen, egy hónaposan és huszonkilenc naposan szerzett gólt 2006. október 28-án a Sopron–Paks mérkőzésen, melyet 3–1-re nyertek meg az atomvárosiak. A rend kedvéért: Böde Dániel a cikk megjelenésekor 37 éves, 6 hónapos és 12 napos, vagyis ha a következő idény tavaszi szezonjában betalál, megdönti a klubrekordot.

A madocsai támadó a 19. NB I-es szezonját kezdheti nyár végén, aki jelenleg 471 élvonalbeli mérkőzéssel büszkélkedhet. Ez az örökranglista hatodik helyét jelenti, a legjobb öthöz még tizenöt mérkőzésre van szükség. Előtte már csak Végh Zoltán (570), Kuttor Attila (560), Illés Béla (540), Szabó György (510) és Szűcs Lajos (486) áll.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!