Bulvár-celeb

2024.04.30. 09:50

Előkerült egy interjú: Diana is tudta, hogy nem Kamilla miatt ment tönkre a házassága

A néhai hercegnő nem sokkal a halála előtt mondta el a valódi okot, amiért a házassága tönkrement Károllyal.

Diana számára csak utólag lett világos, mi okozta a házassága válságát

Fotó: AFP

Egy királyi tudósító, Ingrid Seward a The Sun Royal Exclusives Show-ban mesélt arról a beszélgetésről, amelyet a néhai Diana hercegnével folytatott, mielőtt a hercegné 1997-ben elhunyt – írja a Ripost.

– A történtek ellenére nem Kamilla volt az oka a házasságuk tönkremenetelének – kezdte Ingrid Seward. – Dianát egész idő alatt a riválisa szelleme kísértette, befészkelte magát a gondolataiba, a megszállottja lett, de amikor utoljára beszéltem vele, és felhoztam neki Kamillát, Lady Di azt mondta: „Ó, nem Kamilla tette tönkre a házasságunkat! A férjem körüli emberek voltak azok!” Erre azt kérdeztem tőle: „Hogyhogy nem Kamilla volt a főbűnös? Hiszen ön éveken át, megállás nélkül panaszkodott rá!” Diana erre azt felelte:

 „Csak utólag vált világossá számomra, hogy egy királyi házasság összetartásához nagyon erősnek és sokkal érettebbnek kell lenni, mint amilyen én voltam Károly feleségeként.”

1981. július 29., azóta is az egyik leghíresebb esküvő a világon. Itt még senki nem sejtette, mi következik
Fotó: AFP

A szakértő arról is beszélt, hogy Kamilla királyné milyen önfeláldozó szeretetről és kötelességtudásról tett tanúbizonyságot Károly király rákdiagnózisa óta azzal, hogy erején felül vállalt többletfeladatokat.

– Ötvenéves volt, amikor bekerült ebbe a családba, most hetvenhat éves. Ha valaki nem születik bele, nehéz a dolga, mert a Windsorok genetikailag hatalmas energiával rendelkeznek. Az emberek nagyon nagyra becsülik őt – folytatta a tudósító. – Károly fiatalkorától éjjel-nappal dolgozott, ahogy az édesapja, Fülöp herceg is. Kamillában nincs ennyi erő, a mostani életvitele sokat kivesz belőle, szerintem emiatt tisztelik őt olyan sokan. Vilmos herceg is hasonló helyzetben van, amióta kiderült, hogy a felesége is rákbeteg. Minden lépésnél Katalin mellett áll, nagyszerű vigaszt és megnyugvást nyújt neki. A trónörökös a hercegné igazi támaszaként és jövőbeni uralkodóként is bebizonyította, hogy az erő és az együttérzés embere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!