Offline is működik

2020.09.07. 18:00

Elsőrangú navit kínál a Huawei a Google Map helyett

Új navigációs alkalmazással bővült a Huawei AppGallery: a TomTom Go 3D-s térképén valós forgalomfigyeléssel, de akár internet nélkül is lehet navigálni.

Forrás: Shutterstock

Az app felhasználóbarát felülete segít a magabiztos navigálásban: a sávtartástól kezdve az útkeresésen át a forgalomfigyelésig mindent nyújt, amire az autósoknak szükségük lehet.

Internetkapcsolat nélkül is működik, részletes, 3D-térképét a telefonra letöltve offline módban is használható.

Ezeket a térképeket az alkalmazás hetente frissíti, amint a készülék ismét kapcsolódik a hálózathoz. Online módban a TomTom szolgáltatásainak széles skálája rendelkezésünkre áll: figyelmeztet a forgalmi helyzet megváltozására és a traffipaxokra is. A térképeket országosan, vagy régiónként tölthetjük le a rendelkezésünkre álló tárhely függvényében.

A TomTom Go Navigation újdonsága a TomTom Online Search és Routing – mellyel a korábbiaknál is könnyebb az új úti cél keresése és a legjobb útvonal kiválasztása –, valamint a TomTom Traffic, mely valós időben mutatja a dugókat, baleseteket. A Route Bar és Moving Lane Guidance funkciókkal elkerülhetők az utolsó pillanatos sávváltások és lekanyarodások, mivel az app egyértelműen jelzi, mikor, melyik sávban kell haladnunk.

A navigáció reklámmentes és adatainkat is biztonságban tudhatjuk. Az alkalmazást 30 napig ingyen kipróbálhatjuk, később választhatunk éves, hat hónapos vagy havi előfizetést.

Nem a TomTom az egyetlen népszerű navigációs rendszer az AppGallery kínálatában, a Huawei alkalmazásboltja nemrégiben bővült a HereWeGo térképapp-pal.

A Petal Search segítségével pedig egy sor egyéb, hasonló alkalmazás is elérhető.

A Huawei új, biztonságos app-keresőjében a felhasználók kényelmesen, egyszerűen és biztonságosan megtalálhatják kedvenc film, zene, hír, vagy játék alkalmazásaikat, köztük olyanokat is, melyek még nem érhetők el közvetlenül a vállalat saját app boltjában, az AppGalleryben.

Borítóképünk illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!