Egyperces

2016.11.15. 12:34

Ez a kávéfőző termosz lehet a sietős reggelek megmentője

Címkék#Hírkereső

Épp ideje volt, hogy valaki előrukkoljon vele.

BAMA

A zseniális elképzelés az AnyCafé vállalaté: a Travel Brewer névre keresztelt ketyere tulajdonképpen egy akkumulátorral működő, hordozható kávéfőző-termosz, ami rengeteg ember életét könnyítheti meg.

A termoszba ugyanis csak egy kapszulát és némi vizet kell tennünk, aztán már csak meg kell nyomnunk egy gombot és készül is a friss fekete, lehetünk akárhol: a kocsiban, a buszon, vagy akár a játszótéren. Ráadásul, mivel egy termoszról beszélünk, az italt bármikor újra is tudjuk melegíteni. És teát is készíthetünk vele.

Egyetlenegy helyen hibádzik a dolog: a termék még nem került kereskedelmi forgalomba: a vállalat jelenleg épp a Kickstarteren gyűjt pénzt, hogy elkezdhesse a gyártást. Azért nem kell megijedni, elég jól állnak, az érdeklődés nagy, és a 75 ezres célösszeg is szépen gyarapodik a támogatóknak köszönhetően. Ha minden jól megy, közel egy év múlva, 2017 szeptemberére készülnek el az első termoszok, amiket ugyanakkor egyelőre sajnos csak Amerikába szállítanának ki. Reméljük, közben meggondolják magukat, és végül valamilyen módon nálunk is elérhetőek lesznek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!