Egyperces

2017.01.21. 13:13

Ön megkóstolna egy ciánkék levest?

Címkék#Hírkereső

És ha cián nem lenne benne? Itt az új hülyeség, az unikornis rámen.

BAMA

Unatkozó gasztroforradalmárok körében az unikornis a legújabb hívószó. Nem jelent egyebet, mint teljesen természetellenesre színezett, amúgy normális fogásokat, melyeknél a festést azért lehetőleg naturális összetevők felhasználásával végzik. Egyszarvút nem tesznek semmibe, de amit elunikornisoznak, az előbb-utóbb hódítani kezd, a közösségi médiában legalábbis mindenképp.

Eddig az agykikormozó unikronis latte vitte a prímet, de újabban a ciánkék unikornis rámen az, amire kezd rácsodálkozni a világ. Meg lehet érteni, eléggé vonzza a tekintetet:

拉麺 吉法師 Ramen Kipposhi (@kipposhi21) által közzétett fénykép,

拉麺 吉法師 Ramen Kipposhi (@kipposhi21) által közzétett fénykép,

Az amerikai születésű unikornis lattéval ellentétben az unikornis ráment a másik, Instagram-kompatibilis csicsázásra leginkább fogékony területen, Japánban találták ki. A tokiói Kipposhi étteremben szolgálják fel, és feltűnő színét egy hozzáadott, kék algafajta adja. Amúgy minden normális benne: tojás, zöldségek, és a hagyományos disznó- helyett csirkehús.

Nos, ezek után megkóstolná a ciánkék levest?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!