Világbajnokság, Katar

2022.12.13. 11:30

Nehéz meccsre számít Lionel Scaloni az argentinok kapitánya

Rendkívül szervezett csapatnak nevezte a horvát válogatottat Lionel Scaloni, az argentinok szövetségi kapitánya a meccset megelőző sajtótájékoztatón.

TEOL

Lionel Scaloni tudja, hogy nem lesz könnyű dolguk a horvátok ellen

Fotó: AFP

Nehéz mérkőzésre számítok egy rendkívül jól szervezett csapat ellen, amely nagy kihívás elé fog állítani minket. Nincs értelme az előző világbajnokságon lejátszott meccsre gondolni, Horvátország jó csapat és nem lesz könnyű dolgunk ellenük” – mondta Lionel Scaloni, aki a Hollandia elleni negyeddöntő után csapatát ért kritikákra is reagált.

Egy futballmeccsen bármi megtörténhet, a játékosokban is felmehet a pumpa, de azért van a játékvezető, hogy rendet tegyen a pályán. Szeretnék leszámolni azzal a bélyeggel, hogy mi csak drámát és feszültséget tudunk generálni. Kikaptunk Szaúd-Arábiától, de nem rendeztünk drámai előadást utána. A tavalyi Copa América-döntőben sem kaptunk össze a brazilokkal, vissza lehet nézni, a játékosok remek hangulatban pacsiztak a kijáróban” – fogalmazott az argentin szövetségi kapitány.

Argentína legutóbb a 2018-as oroszországi világbajnokságon csapott össze Horvátországgal. Akkor a Luka Modric vezette horvátok 3–0-ra győztek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!