keresse Barbra Streisandot!

2020.08.06. 13:47

Megérkezett a Hab előzetese (videó)

A romantikus vígjátékot szeptember 10-től vetítik a mozik.

Budapest, 2015. június 10. Kerekes Vica felvidéki származású magyar színésznõ Budapesten 2015. június 9-én. Az idén három, Kerekes Vica fõszereplésével készült cseh játékfilmet mutatnak be a cseh és szlovák mozikban. A színésznõ két magyar filmben is, az Anyám és más futóbolondok a családból, valamint a Képesség címû filmben is fõszerepet játszik. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Megérkezett a Kerekes Vica és Mátray László főszereplésével készült romantikus vígjáték, a Hab előzetese.

Dóra (Kerekes Vica) cukrász, aki különféle sütemények, torták, csokoládék között tölti a mindennapjait, és imádja, hogy munkájával megédesítheti mások szürke hétköznapjait.

A fiatal lánynak sürgősen pénzre van szüksége, hogy a csőd széléről visszarántsa szeretett cukrászdáját, azonban a hitelt csak családosok vehetik igénybe.

Dóra kisüt egy ravasz tervet, és pont ekkor bukkan fel egy vállalkozó kedvű agglegény (Mátray László), aki a hitelért Dóra vőlegényének hazudja magát.

„A HAB egy klasszikus vígjátéki alapokra helyezett romantikus komédia, sok zenével, humorral és francia eleganciával. Olyan különleges, meseszerű látványvilágot terveztünk, ami miatt érdemes moziban, nagyvásznon megnézni. A filmben valós párkapcsolati helyzetek és archetipikus karakterek jelennek meg, így magukra ismerhetnek azok, akik nem mernek elköteleződni, vagy épp képtelenek elszakadni egy szerelemtől, de tükröt kapnak a már évek óta házasságban élők is. A HAB egyszerre humorosan szórakoztató, megható és elgondolkodtató élményt nyújt majd a nézők számára” – mondta Lakos Nóra, a film rendezője.

A filmben olyan színészek tűnnek fel még a mellékszerepekben, mint Kovács Lehel, Zsigmond Emőke, Elek Ferenc, Bányai Miklós, Láng Annamária, Pálfi Kata, Gyarmati Erik és Szikszai Rémusz.

A vígjátékot szeptember 10-től vetítik a mozik.

Borítókép: Kerekes Vica felvidéki származású magyar színésznő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában