Nagyon nehéz időszak

2022.02.24. 10:13

Így próbál talpra állni a gyászból Kóbor János özvegye

Deme Zsóka, Kóbor János özvegye körül kezd visszaállni az élet megszokott rendje. Miután férje, az Omega frontembere decemberben koronavírus következtében elhunyt. A feleség mély gyászba zuhant, még a ruhaboltját is bezárta. Máig nem áll készen beszélni a történtekről, de végre képes volt újra munkába állni.

Már lassan három hónapja, hogy elvesztettük az ország legikonikusabb együttesének, az Omegának a frontemberét, Kóbor Jánost. Feketébe borult az ország és a zenész szakma. Ám nem csupán a közönségnek és zenésztársaknak hiányzik – ahogyan a zenekarból többen is fogalmaztak – a „szakrális személyisége”, hanem kislányának, a 15 éves Lénának és hátrahagyott feleségének, Zsókának is fel kell dolgoznia a feldolgozhatatlant. Zsóka budai exkluzív ruhaboltja bezárt a tragédia idején, az özvegy ugyanis képtelen volt emberekkel találkozni. Most azonban a Bors megtudta:

 

Kóbor János özvegyének mára sikerült elég erőt összeszednie ahhoz, hogy újra megnyissa butikját.

 

Munkába állt a gyászában

Míg Léna a tanulásban, édesanyja a munkájában talál menedéket. Abban a kis ruhaboltban teszi ezt, amelyet még együtt nyitottak meg a férjével. A zenész és felesége többször látta vendégül a sajtó munkatársait az üzletben, ahol büszkén vezették körbe az érdeklődőket. A Léna Fashion mindig is nagy szerelem volt Zsóka számára. Női beszélgetések gyakori színhelye, egy rövidke budai bevásárlóutcában. A zenész lánya, Léna is nemegyszer megfordult a családi üzlethelyiségben, édesanyjával gyakran válogattak ott a különleges ruhadarabok között. A fiatal özvegy most úgy tűnik, az elengedés legnehezebb részén túl van, ugyanis a napokban többeknek feltűnt, hogy újra kint van a nyitva tábla. Ráadásul nem akárki áll a pult mögött.

 

Forrás: Bors

 

 

Még képtelen beszélni 

Kíváncsiak voltunk tehát, hogy a bolt körüli teendőket alkalmazottra bízta, vagy ő maga rendezi az ügyeit, ezért személyes látogatást tettünk Zsókánál. A talpig feketébe öltözött feleséget kisboltja előtt kérdeztük. Erős kisugárzása volt, amikor megszólítottuk. Kedvesen, de mégis határozottan utasította el kérésünket, azt mondta, még nem képes beszélni a fájdalmáról. Arca derűs volt, de szemeiben még a mély szomorúság ült. Megköszönte az érdeklődésünket, és visszament dolgozni. A kis üzletben láthatóan egyedül ténykedik, és a luxuskelméket pakolja, igazgatja. A boltban csend és precíz tisztaság honol, a drága holmik szépen sorakoznak a kirakatban.

 

Új életet kezd?

A fiatalon megözvegyült Deme Zsóka egyébként tanári pályára készült, majd modellkedésből élt, s végül üzletasszonnyá képezte magát, és férje mellett ő is mindig dolgozott. Így nem csoda az sem, hogy boltját alkalmazott nélkül a nő viszi tovább, mint ahogyan a gyönyörű panorámás budai villa körüli teendőkkel is neki kell megbirkóznia. Annyi biztos: most nem lehet könnyű a dolga.

 

Nagy a korkülönbség 

Kóbor Jánosnak két gyermeke van, Kóbor Léna (15), és Dániel (46). Mindketten más édesanyától születtek. Úgy hírlik, Dani a régi balatoni családi házukban él, Balatonaligán, míg Léna édesanyjával lakik Budapesten. A korkülönbség Zsóka és a legendás énekes között is 22 év volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában