Hűha!

2022.02.16. 07:43

Pikáns részletek: kitálalt az exeiről Zimány Linda

Zimány Linda exei között nem volt olyan társ, akivel családot alapíthatott volna.

Már nagyon vágyik családra, gyerekre Zimány Linda. A modell erről a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában mesélt.

„Mindig elképzelek magamban egy tökéletes családképet, hogy van egy társam – nagyon fontos a társ szó –, a férjem, akivel nagyon szeretjük egymást. Egy anyuka vagyok, aki felkel, megcsinálja a reggelit a családnak, a férjem elmegy dolgozni, én elviszem a gyereket az oviba, iskolába, utána elmegyek dolgozni. Majd mondjuk elmegyek a gyerekért”– játszott el a gondolattal Zimány Linda.

Amikor megkérdezték tőle, hány gyermeket szeretne, úgy fogalmazott:

„Most már így, hogy 36 éves leszek, egy gyereknek is örülnék. De ha jól sikerül – természetesen soha ne mondd, hogy soha –, lehet kettő is.”

Zimány Linda azt is elmondta, mindig komolyan állt a korábbi párkapcsolataihoz. Felvetették neki: ezek azért nem alakultak a tervei szerint, mert nem volt olyan társ, akivel családot alapíthattak volna?

„Igen, és alapvetően most is az a bajom a randizással – a pszichológusom is mondta –, hogy vissza kell picit venni az előre gondolkodásból”– vallotta be a Bors cikke szerint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!