Meghatározó évfordulók

2022.03.26. 17:11

Caramel úgy döntött, váltani szeretne, nem akar élete végéig énekelni

Az idő múlásáról beszélgettek a Ridikül legutóbbi adásának vendégei, melyben a Máté Péter-díjas énekes a jövőbeli terveiről és esetleges visszavonulásáról is vallott.

A családja ragaszkodik hozzá, de ha tehetné, nem ünnepelné meg saját születésnapját Molnár Ferenc Caramel. A Ridikül vendégeként az évfordulókról kérdezték az énekest, aki elárulta, csak a felesége és a kislánya kedvéért rendeli alá magát az évenkénti ünneplésnek. A születésnapok helyett jobban szeret kézzel fogható eredménnyel járó dolgokat megünnepelni; egy albuma elkészülését vagy egy díj elnyerését. Az idő múlása azonban őt is foglalkoztatja, már nem biztos abban, hogy énekesként vonul majd nyugdíjba - írja az Origo.

 

Most, 40 éves koromban elgondolkoztam, hogy életem végéig énekesként szeretnék-e dolgozni. Rájöttem, hogy nem feltétlenül. Folyamatosan változik minden, engem pedig annyi dolog érdekel.

 

Nekem nem adatott meg, hogy tanuljak, mert egy cigánytelepen nőttem fel. Nagy hiányosságom ez, miközben folyamatosan megvan bennem a tudásszomj. 

 

Közel sem biztos, hogy énekes szeretnék maradni örökre" – fogalmazott Caramel, aki 18 éve dolgozik a szórakoztatóiparban, és még azelőtt szeretne visszavonulni belőle, mielőtt megtapasztalná a teljes kiégést.

 

Az énekes szerint a szakma kiszámíthatatlanságai és a technológiai forradalom okozta változások olykor mentálisan is megterhelők tudnak lenni, ezért már most foglalkoztatja a gondolat, hogyan tudja majd egészségesen elhagyni az előadóművészi pályát. 

 

Borítókép: Nagy Márton / Origo

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!