Végakarat

2022.08.06. 21:05

Macskáira hagyhatta vagyonát Klapka György elhunyt fia

A tragikusan fiatalon elhunyt örökös csalódott az emberekben, ezért két éve megírta különös végrendeletét.

Péntek éjjel egy epilepsziás roham közben életét vesztette Klapka György és Mary Zsuzsi gyermeke. Klapka Dennis 34 éves volt, de hosszú évek óta küzdött a veszélyes rohamokat okozó betegséggel. A jelentős vagyont örökölt fiú nem csak a fizikai tünetektől szenvedett, de pszichés gondokkal is küzdött, melyek egyik okozója éppen a magány volt - írja a Ripost.

Dennis édesapja halála után szinte teljesen egyedül maradt. Az örökség körüli viták miatt végérvényesen megromlott a kapcsolata testvéreivel, akikkel az utóbbi években már egyáltalán nem tartotta a kapcsolatot. Nem titkolta, hogy szeretett volna családot alapítani és lélekben készült az apaságra, de szerelmi élete rendre kudarcba fulladt. 

Végül két évvel ezelőtt, amikor a rohamai egyre gyakrabban és egyre erősebben törtek rá, végrendeletet írt, amelyben minden ingó és ingatlan vagyonát a macskáira hagyta, vagyis arra az alapítványra, amelyet éppen kedvencei miatt hívott életre. Legalábbis akkoriban ezt nyilatkozta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában