Bulvár-celeb

2023.01.28. 14:00

Őszinte vallomás: Sári Évi elmondta, hogy mi történt a melleivel

Az énekesnő sok mindenre hajlandó a szépségének megőrzéséért, de az eszement trendekről megvan a véleménye.

Forrás: Instagram

Sári Évi  egészségesen étkezik, sok vizet iszik, és sportol, valamint különböző szépészeti trükköket is bevet annak érdekében, hogy még sokáig megőrizze a fiatalos szépségét és a vonásait.

"Évek óta járok arckezelésekre. Találtam egy csodálatos doktornőt, aki megismertetett egy olyan módszerrel, ami nálam nagyon bevált. A kezelés során, sok apró tűvel ellátott kezelőfej mikrosérüléseket okoz a bőr mélyebb rétegeiben, ezáltal pedig serkenti a kollagéntermelést, ami egyébként a harmincas évek elején leáll. Az arcom ennek köszönhetően sokkal feszesebb és élettel telibb" – mondta Évi, aki értetlenül nézi azokat a folytonos elégedetlenségük miatt magukat eltorzító gyönyörű lányokat.

Az énekesnő elmondta: a szépészeti beavatkozásokkal nincs gondja, ő is él velük, de észszerű kereteken belül.

"Nem akarok senki fölött pálcát törni, mert mindenki azt csinál a testével, amit jónak érez. Viszont, ha elmegyek valahová, ahol huszonévesek vannak körülöttem, gyakorlatilag nem látok olyan lányt, akinek ne lenne feltöltve a szája, botoxolva az arca. Persze biztos van, akinek ez tetszik, de én néha megráznám őket, hogy térjenek magukhoz" – mondta nevetve az énekesnő, aki tapasztalja, hogy ennek a korosztálynak a képviselői havonta plasztikai sebészhez járnak, feltöltetik a szájukat, csontosítják az állukat, az orrukat.

A plasztikai műtétekről Évi úgy véli, kezdik elveszíteni az eredeti funkciójukat.  

"Ez már nem arról szól, amire kitalálták. Például, ha karvalyorra van valakinek, és csúfolták miatta gyerekkorában, azt megértem. Csodálatos, hogy erre van megoldás!" – tette hozzá a színésznő, aki tudja, milyen érzés úgy tükörbe nézni, hogy nem érzi jól magát a bőrében.

A legtöbb nő élete során szembesül azzal, hogy szülés, a gravitáció vagy az idő múlása miatt a keblek elvesztik a tartásukat. Sokszor komoly pszichés szorongást okoznak a megereszkedett mellek, ami kihat a hétköznapokra, sőt a párkapcsolat megromlásához is vezethet.

"A mellplasztikával sincs bajom, nekem is meg van műtve a cicim. Az indokolatlan beavatkozásokat viszont nem értem. Ha valakinek lóg a cicije, mert szült két gyereket, sokat fogyott, hízott vagy egyszerűen gyengébb a kötőszövete és megereszkedik, ez pedig gondot okoz akár a szexuális életében, akkor miért ne használja ki ezt a lehetőséget? Az ilyen megoldásoknak nem vagyok az ellensége, élek is ezzel" – magyarázta.

Hogy mit mondott még Évi a melleivel kapcsolatban, kiderül a Ripost cikkéből. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában