Bulvár-celeb

2023.06.15. 18:05

Mi lesz ebből? Bochkor Gábor messzire ment Shane Tusuppal kapcsolatban

A műsorvezető keményen kiállt Szabó Zsófi és Hosszú Katinka mellett: élő adásban döngölte földbe az edzőt.

Forrás: Origo

A Retro Rádió csütörtök reggeli műsorában elszabadult a pokol, miután a stúdióban előkerült az úszóedző neve...

„Shane Tusup megtalálta élete szerelmét” – olvasta be az egyik bulvár hír szalagcímét Lovász Laci, mire Bochkor Gáborból szinte önkénytelenül bökte ki:

Megint? Hányadikat? Úgy sajnálom szegényt, csak ne fájjon neki, mármint élete szerelmének. Remélem, hogy nem lesz bántás...

– fogalmazott szavait meg nem válogatva a rádiós.

– Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam – olvasta tovább a hírt Laci, Gábor pedig ezt sem hagyta szó nélkül.

„Eddig nevetségessé tette magát és azt a nők hozták ki belőle? Hosszú Katinka és Szabó Zsófi? Kihozták belőle azt, ami által nevetségessé vált a szemünkben?”

 – idézi Bochkor műsorban elhangzott költői kérdését a Ripost.

„Amit én összeolvastam, mondom mindig egy pici fenntartással, mert ugye minden sztorit csak olvasunk és nem vagyunk ott, de ugye ez a...” – harapta el a mondat végét Bochkor figyelve, hisz egyértelműen azokra a hírekre gondolt, melyek szerint Katinka egykori férje és edzője, és Szabó Zsófi rövid távú jegyese egyes híresztelések szerint mindkettejüket bántalmazta - írja a Ripost.

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában