Időjárás

2022.02.26. 15:30

Napsütéstől hózáporig bármi lehet vasárnap

Címkék#időjárás

Szombat délután és éjszaka az északnyugati, északi megyékben kevesebb, dél, délkelet felé haladva több lesz a felhő. Elsősorban a délkeleti, déli megyékben helyenként előfordul gyenge eső, illetve estig északnyugaton néhány zápor, a hegyekben esetleg hózápor kialakulhat. 

 

Vasárnap az ország nagy részén több órára kisüt a nap. A déli órákig a déli, délnyugati megyékben maradhatnak erősebben felhős vidékek, helyenként kisebb eső, néhol havas eső, a hegyekben esetleg hószállingózás előfordulhat, majd ott is szakadozik, csökken a felhőzet. A késő délutáni, esti óráktól észak, északkelet felől érkezhetnek kisebb-nagyobb felhőtömbök, amelyekből kialakulhat zápor, hózápor. 

 

Az északi, északkeleti szelet sokfelé élénk, néhol erős lökések kísérik. 

 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és +2 fok között várható, ennél hidegebb az északi szélvédett tájakon valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 6 és 11 fok között alakul.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!