Krimi

2022.10.23. 15:19

Börtönbe kerülhet egy másik autóst leckéztető sofőr

Egy autós bevágott egy leállósávban, nagyon gyorsan hajtó sofőr elé az M7-esen, amit rögzített egy harmadik kocsi fedélzeti kamerája. A leckéztető akár börtönbe is kerülhet.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A leállósávban előzött egy ámokfutó, amikor hirtelen elévágott egy másik autó, valószínűleg azért,

hogy megleckéztesse a pofátlan szabálytalanságért. 

A TV2-nek nyilatkozó szakértők szerint ez legalább akkora szabálytalanság, mint a leállósávban előzés és akár tömegbaleset is kialakulhatott volna belőle. A felvételt, amin jól látszik, mi történt, beküldték a bpiautosok.hu oldalnak.

– Ez egy nagyon veszélyes dolog volt, én mindenkit óva intenék a közutakon az igazságosztástól, mivel ezzel a manőverével ő sokkal nagyobb veszélybe sodorta nemcsak saját magát, hanem a körülötte lévőket is

– mondta Csörgő László vezetéstechnikai szakértő a tévéseknek.  

A kamerás autó sofőrje azt mondta, a jobb oldali tükrében látta a leállósávban nagy sebességgel érkező fehér autót, amelynek sofőrje a hirtelen elé vágó autós mozdulatát kivédve szlalomozott a többi autó között,

 

majd újra a leállósávba hajtott és ott folytatta az útját. 

 

Az ámokfutó több százezres bírságra, az elé hajtó sofőr viszont börtönbüntetésre is számíthat – számolt be róla a TV2 Tények.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!