jó hír

2020.05.25. 12:39

Visszatér a képernyőre az egyik legrégebbi magyar műsor

A kijárási korlátozás időszaka alatti online adásokban közel 300 üzenetet közvetített a Duna Televízió népszerű kívánságműsora, az Önök kérték, ami az elmúlt hónapban A nap üzenete rovatban személyesebb gondolatokat, megindító történeteket is tolmácsolt a Facebookon. Most visszatér a Duna TV-re.

Budapest, 2013. május 9. Bényi Ildikó műsorvezető a Duna Televízió Kívánságkosár című műsorának felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

„Írtak a gyermekeik esküvőjéről lemaradó szülők, üzent a karantén miatt külföldön rekedt unokáját hazaváró aggódó nagymama, de köszöntöttek olyan 100 éves nénit, aki a mai napig főzi családjának a húslevest, töltött káposztát vagy az almás pitét„ – mondta Bényi Ildikó műsorvezető, hozzátéve, hogy számolatlan levélben köszönték meg az emberek az egészségügyi és szociális intézményekben dolgozók emberfeletti munkáját.

A közmédia kívánságműsora az elmúlt hetekben is folyamatosan teljesítette a nézők kéréseit az online térben, de május 26-tól a tévéképernyőkön is új adásokkal jelentkezik az Önök kérték – írja az Origo. ”Írjanak, üzenjenek továbbra is, hiszen jövő keddtől Bényi Ildikó már a Dunán is teljesíti az önök kéréseit„ – áll az MTVA közleményében.

A műsor 1971 óta van képernyőn kisebb-nagyobb szünetekkel, az első húsz évben Tamási Eszter volt a műsorvezető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!