Fazil Say helyett

2020.09.26. 13:08

Bogányi Gergely ad szólóestet a Müpában szeptember 29-én

Chopin és Liszt művei hangzanak el.

Budapest, 2020. február 26. Bogányi Gergely Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zongoramûvész a "2020 – 20 koncert – 20 mûsor" elnevezésû koncertturnéját ismertetõ sajtótájékoztatón a Pesti Vigadóban 2020. február 26-án. A zongoramûvész idén 20 koncerten 20 különbözõ mûsort ad elõ szerte a Kárpát-medencében. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Fazil Say a világjárvány miatt nem utazhat Törökországból Budapestre. Bogányi Gergely vállalta a beugrást szeptember 29-én, így a közönség ezen az estén nem marad koncert nélkül.

A hangversenyen nem lesz szünet, a teremben nagyjából hatszáz széket üresen hagynak, így teremtve meg a lehetőséget a távolságtartásra. A koncerten kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése – közölték a szervezők.

A Fazil Say koncertjére váltott jegyek és bérletek erre a hangversenyre is érvényesek.

Ha valaki a megváltozott program miatt szeretné visszaváltani a jegyét, akkor szeptember 27-én éjfélig e-mail-ben küldje el jegyének kódszámát, pontos helyét, valamint bankszámlaszámát az [email protected] e-mail-címre. Ha bérlettel rendelkező vendég szeretné lemondani az előadást, akkor elegendő a pontos hely megjelölése. A Zongora-sorozat bérleteseit csak év végén, a teljes sorozat befejezésekor tudja kárpótolni a Jakobi Koncert Kft. A koncertre a jegyvásárlás lehetőségét a szervező lezárta.

Borítókép: Bogányi Gergely Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!