osztoztak a pontokon

2017.08.06. 20:19

Döntetlen Debrecenben

Nem esett gól a házigazda Debrecen és a Ferencváros vasárnapi mérkőzésén a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójában, így a hazaiak továbbra is nyeretlenek, a vendégek pedig veretlenek a mostani szezonban.

A mérkőzés kezdetén a Ferencváros birtokolta többet a labdát, helyzetet azonban nem tudott kialakítani, míg a Debrecen kontratámadásaiban benne volt a veszély, Dibusznak többször is védenie kellett. A félidő derekára átvette az irányítást a hazai csapat, de inkább a mezőnyben folyt a játék, így a szünetig gól nem esett.

A folytatásban mindkét oldalon sok volt a hiba, a pontatlan átadás, ezzel együtt továbbra is a DVSC játszott gólratörőbben. Miközben a Nagyerdei Stadion fölé megérkeztek a viharfelhők, és enyhült a hőség, Thomas Doll cserékkel frissítette csapatát. A játékrész második felében ismét a vendégek kerültek fölénybe, igazi helyzetük azonban nem akadt. A hajrában mindkét együttes megpróbálta kicsikarni a győzelmet érő gólt, de végül maradt a döntetlen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában