Celebfigyelő

2023.08.18. 09:42

Köllő Babett elárulta: a Sztárban Sztár leszek! legerősebb éve jön

Köllő Babett bonyhádi származású színésznőt, televíziós személyiséget egyfolytában faggatták, hogy mikor kezdődik a TV2 Sztárban Sztár leszek! műsora. Amit elárulhatott, azt végül elárulta. Szerinte a tévénézőknek lesz kiért rajongani.

Brunner Mónika

„Annyian kérdeztétek az elmúlt időszakban, hogy mikor kezdődik a Sztárban Sztár Leszek és most végre válaszolhatok a kérdésekre! Nagyon hamar, szeptember 3-án bele is csapunk a következő évad válogató adásaiba. Ha engem kérdeztek, a legerősebb év lesz ez a műsor történetében. Mi négyen még jobb csapatot alkotunk, és hát a versenyzők... Imádni fogjátok őket és higgyétek el, bőséggel lesz kiért rajongani" – írta Facebook oldalán követőinek, rajongóinak Köllő Babett, a TV2 Sztárban Sztár leszek! zsűritagja. 

Köllő Babett megint visszatér a képernyőre. Fotó: Facebook

A TV2 honlapján található ismertető szerint a műsor hazánkban sosem látott formátumban keresztezi a tehetségkutatók és a népszerű átváltozó-show elemeit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!