Celebfigyelő

2023.09.17. 11:32

Ifj. Knézy Jenő feltűnően fiatal

Az élet két keréken címmel tartottak pódiumbeszélgetést Knézy Jenő műsorvezető, sportriporter, televíziós kommentátor vezetésével szeptember tizenötödikén pénteken a szekszárdi Piactéren a Kerékpárosbarát Szekszárd elnevezésű rendezvényen.

Brunner Mónika

Knézy Jenő vezette a beszélgetést a színpadon, balról jobbra: Knézy Jenő, Schneider Konrád, Tam Csilla, Steig Gábor, Szabó Máté, Steig Csaba, Szabó-Kovács János, Koszorú Csaba, Sabján Gábor.

Fotó: Beküldött fotó

Ifjabb Knézy Jenő fehér ingben, fehér sportcipőben és ahhoz illő nadrágban jelent meg Tolna vármegye székhelyén. Ötvenegy éves, jól szituált és fiatalos megjelenése feltűnő volt. Kerékpárversenyek kommentátoraként is neves személyiség, a GyőrPlusz médiaszolgáltató vezérigazgatója. 

A Piactéren felállított színpadon az esemény közreműködői közt foglalt helyet Koszorú Csaba, a Szekszárdi Sportközpont Nkft. Extrém Sport Szakosztálya, Sabján Gábor pedig a "Fanatix" Mountain Bike Club Szekszárd képviseletében, Steig Csaba olimpikon kerékpáros, Steig Gábor, a Szekszárdi Kerékpáros S. E. elnöke, Schneider Konrád korább szövetségi kapitány, Szabó-Kovács János, a Gemenci Nagydíj szervezőbizottság örökös tiszteletbeli tagja és Szabó Máté U15-ös bajnoki ezüstérmes kerékpáros és Tam Csilla Nemzetközi - UCI - MTB versenybíró és oktató. 

Szabó-Kovács János örökös tiszteletbeli tag például elmesélte, hogy hét-nyolc éves korában tetszett meg neki a kerékpár, majd felváltva, hol a labdarúgás, hol a kerékpársport között ingázott. A közönséggel megosztotta, hogy a szülei akkor tiltották el a kerékpártól, amikor biciklizés közben elgázolta egy motoros és hét napig feküdt kómában. 

Knézy Jenőnek a pódiumbeszélgetés során sok minden mást is elárultak a részvevők. A műsorvezető később a Szekszárdi Szüreti Napok hivatalos megnyitóján is részt vett a Béla király téren pénteken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!