Celebfigyelő

2023.09.13. 10:21

Presser Gábor: olyan, mintha meztelenül játszanánk

Abaházi Csaba szekszárdi származású rádiós - énekes, a Retro Rádió műsorvezetője interjút készített Presser Gábor Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas magyar zeneszerző-zongorista-énekessel, érdemes művésszel közelgő nagykoncertje alkalmából.

Brunner Mónika

Abaházi Csaba és Presser Gábor

Forrás: Facebook

Továbbra is nagyon büszke vagyok a Presszómra, többek között azért is, mert olyan törzsvendégeim vannak, mint Presser Gábor!

– írta többek közt Abaházi Csaba a közösségi oldalára. Presser Gábor Kossuth-és Erkel Ferenc díjas érdemes művész "Még 1 koncert" címmel ad koncertet szeptember harmincadikán és október elsején (ráadáskoncert) a Papp László Budapest Sportarénában. 

A rádióműsorban elhangzott, hogy harminc-harmincöten lesznek a színpadon, amely az aréna közepén lesz. A színpad forog, de természetesen nem megállás nélkül. A zenekar már próbál. 

– Egy tényleg egy kicsikét olyan, mintha meztelenül játszanánk, tehát nem tudunk semmi eldugni – mondta Presser Gábor arról, hogy a színpad középen lesz, hozzátéve, hogy szerette volna, ha még közelebb kerül a közönséghez, hiszen azok, akik a színpadtól legtávolabb ülnek, általában "tévéznek", azaz a kivetítőt nézik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!