Celebfigyelő

2023.10.01. 18:43

Abaházi Csaba hamarosan megmutatja új szemüvegét

Abaházi Csaba szekszárdi származású rádiós műsorvezető, az Abaházi.RT frontembere megköszönte rajongóinak a segítő tanácsokat, amiket akkor kapott, mikor azon vacillált, hogy hogyan tudná megjavíttatni szemüvegének eltört keretét. A törött keretet megragasztották, valamint hamarosan vadiúj szemüvege lesz.

Brunner Mónika

Mint arról korábban beszámoltunk, Abaházi Csaba szekszárdi származású rádiós műsorvezető, az Abaházi.RT frontembere rajongóitól kért segítséget, mert a szemüvegének kerete úgy eltört, hogy azt mondták neki, az nem javítható. A közösségi oldalán, posztja alatt aztán záporoztak a kommentek, rajongói - követői segíteni próbálták, hogyan tudná megoldani ezt a helyzetet. Abaházi Csaba új Facebook posztjában nemrég elárulta, hogy a törött keretet megragasztották, valamint méltatta az egyik optikát, ahol hét éve az első szemüvegét készítette. 

A szemüveges Abaházi Csaba a régi szemüvegével. Fotó: Facebook

"A nemrég eltörött szemüvegem szintén náluk készült (jelzem: a keretet nem náluk vettem, és az tört el, a lencse hibátlan!) És most megint felajánlották a segítségüket, megvizsgálták a szemem és készítenek egy vadiúj szemüveget, ha kész lesz, mutatom! – számolt be az új helyzetről közösségi oldalán, és többek közt megköszönte még a jó szándékot, valamint hogy sokan írtak neki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!