Celebfigyelő

2023.10.30. 13:56

Falusi Mariann: nekem 2023 a nagy veszteségek éve

Falusi Mariann, a Pa-dö-dö énekese interjút adott Abaházi Csaba szekszárdi származású rádiós műsorvezető- énekesnek a Retro Rádióban. Lang Györgyi májusban bekövetkezett halála óta most találkoztak először.

Brunner Mónika

Abaházi Csaba és Falusi Mariann

Forrás: Fb.

A Pa-dö-dö néhai énekesnője, Lang Györgyi az idén májusban, hatvanhat éves korában hunyt el, halála után posztumusz díszpolgárrá avatta Terézváros. Évtizedekig a főváros VI. kerületében élt. 

"Mai vendégem a legszínesebb ember, akit ismerek! Nem lesz érzelemmentes az este, Lang Györgyi halála óta most találkozunk először…" – írta Abaházi Csaba a közösségi oldalán, a rádióbeszélgetés során Falusi Mariannal együtt emlékeztek az elhunyt Lang Györgyire. 

– Ez nekem a nagy veszteségek éve. Anyukám januárban meghalt, Györgyi májusban, és az egész év utána arról szólt, hogy dolgoztam. Munkaterápiás vagyok, azt hiszem, hogy összesen talán hat szabad estém volt május vége óta mesélte Abaházi Csabának Falusi Mariann, hozzátéve, hogy most tart ott, hogy egy-egy napra már szüksége van, hogy valamit önmagáért tegyen. 

– Fizikálisan bírom, de azért ilyenkor az emberre súly rakódik, mert nem figyel rá. Ez egy másfajta tempó, amikor minden nap bepakolsz a bőröndbe, mikor minden nap vasalod a ruhádat, sminkelsz, utazol, szóval ez egy ilyen nagyon komoly hajtás – mondta még erről az időszakról. Hangsúlyozta, hogy mielőtt színpadra lép, előtte- utána sok minden történik. Ismertette, hogy nála csak a munkaterápia működik, nagyon sokat ad számára a közönség szeretete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!