Celebfigyelő

2023.11.03. 14:33

Felújítják Abaházi Csaba rádióstúdióját

Szabadságra ment az Abaházi Csaba szekszárdi rádiós-műsorvezető nevével fémjelzett Abaházi Presszó című adássorozat, a Retro Rádió rádiósműsor stábja. A stúdiójukat tatarozzák, renoválják, felújítják.

Brunner Mónika

Szabadságra ment a stáb, a fotón Abaházi Csaba és Görbe Nóra (Fotó: Facebook)

"Mivel az Abaházi Presszót a héten tatarozzák, renoválják, felújítják - szóval a stáb szabadságra ment - ezért úgy döntöttünk, hogy felidézzük kedvenc pillanatainkat és beszélgetéseinket " – közölte a Retro Rádió a Facebook oldalán november elején. 

A kedvenc beszélgetéseik között említették Görbe Nóra színésznővel, a Linda című nyolcvanas évekbeli tévésorozat sztárjával és Huszti Péter színésszel, a Nemzet Művészével, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésszel készített interjút. 

Az Abaházi Presszóban Abaházi Csaba várja a vendégeit egy jó hangulatú beszélgetésre a Retro Rádió stúdiójában. Ismert emberekkel, zenészekkel, színészekkel, régi és új barátokkal, sportolókkal, vagy kevésbé ismert, de érdekes emberekkel vitatja meg az élet nagy dolgait élőben. 

“Az egész olyan, mintha egy presszóban ülnénk, ahol a csapos, azaz én beszélgetek a vendéggel, mintha csak egy kávé mellett tennénk” – mesélte műsoráról Abaházi Csaba.

A beszélgetésekbe a hallgatók is bekapcsolódhatnak. 

Az Abaházi Presszó a visszatérése után továbbra is hétfőtől csütörtökig este nyolc órától este tízig lesz hallható a Retro Rádióban. 

 

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!