Celebfigyelő

2023.11.02. 13:23

Katona Henrietta egy éve a Miss Queen Hungary szépségkirálynője

Katona Henriettát, a Tündérszépek 2021-es Tolna megyei győztesét a múlt év november ötödikén választották a Miss Queen Hungary országos szépségverseny királynőjévé. Lapunknak elmesélte, hogy egy éve teljesen megváltozott az élete, rengeteg szakmai tapasztalatot, lehetőséget, élményt és értékes kapcsolatot gyűjtött, amikért hihetetlenül hálás.

Brunner Mónika
Fotó: Németh Dános

Egy szépségkirálynőnek nem csak magára kell figyelnie, hanem arra is, hogy hogyan képviseli a versenyét, ismertette Katona Henrietta szépségkirálynő, hozzátéve, hogy minden alkalmat igyekezett megragadni, hogy a Miss Queen Hungary-t a tőle telhető legmagasabb színvonallal és szeretettel tudja képviselni minden eseményen és a munkái során. 

A számos feladatáról így vallott: 

Tavasszal lehetőségem volt szerepelni Dér Heni és a Crazy Boys Dj duo közös zenéjének videoklipjében, a Trabant 2023-ban. Király Beáta fantasztikus divatbemutatóján vonulhattam végig a kifutón június végén, ahol egy korábbi Miss Universe világverseny Las Vegas-i döntőjére készült ruhában szerepelhettem, amit egy hollywoodi producer rendelt meg. Frank Adél divatbemutatóján szeptemberben vehettem részt Pécsett. A mesterséges intelligencia és a valós ruhák közötti kapcsolatot mutattuk be.

Fotó: Debreczeny Melinda

A budapesti Wedding Paradise Fashion Show esküvői divatbemutatón október elején számos elismert és nagyszerű esküvői ruhatervezőnek lehettem a modellje. Mindezek mellett pedig ott van az a sok-sok fotózás, a projektek és a különböző kollaborációk, amik tanítottak és erőt adtak a mindennapjaimhoz. Hiszen ezek mögött sok, kitartó munka van – tájékoztatott Katona Henrietta. 

Arról is szívesen mesélt, hogy a modellkedés a sztereotípiák miatt elég megosztó szakma. Aki ebben a szakmában karriert szeretne építeni, annak meg kell értenie, hogy nem csak mosoly és csillogás van mögötte. 

Minél nagyobb fénye van valaminek, annál nagyobb árnyékkal rendelkezik.

Forrás: Beküldött kép

– Dolgozhattam több hazai sikeres és elismert modellel, akikben intelligens, humoros, kedves nőket ismerhettem meg. Szomorú szoktam lenni, ha esetleg látok a kommentek között olyan rosszindulatú "építő" kritikát, amit úgy írnak le az emberek, hogy nem is ismerik őket igazán, vagy magához a szakmához nem értenek. Én nem szeretek negatív dolgokról beszélni - főleg azért, mert sajnos abból már így is túl sok van a mai világban -, de a kedvenc mondásom erre a témára: ha könnyű lenne, mindenki ezt csinálná – tette hozzá.

Forrás: Beküldött kép

Katona Henrietta elmondása szerint sok ember van, akiknek köszönettel tartozik. Mivel szakmája zárt, így nagyon fontos, hogy kölcsönösen segítsenek egymásnak ott, ahol tudnak. A szakmai kapcsolatai mellett azoknak  is hálás, akik megmaradtak számára a magánéletében és támogatják, akár nehezebb pillanataiban is.

Megtiszteltetés a számára, hogy még egy évig lehet a Miss Queen Hungary országos szépségverseny királynője, így két évig képviselheti a versenyt, ami olyan fontos a számára. Hiszen ez adta a kezdőlöketet ahhoz, hogy a modell-szakmát elkezdhesse és mindezt átélje. Folytatja tovább, amit elkezdett, kitartással és szeretettel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!