Celebfigyelő

2023.11.28. 10:41

Kovács Gergő jótékonysági adventi koncertet ad

Újabb fontos állomáshoz érkezett Kovács Gergő szekszárdi énekes karrierje, az Adventi Civil Börze 2023 adománygyűjtő esten ad adventi koncertet. A szekszárdi nagycsaládokban élő rászoruló gyermekek részére gyűjtenek.

Brunner Mónika
Kovács Gergő szekszárdi énekes (beküldött kép)

Szekszárd Kovács Gergő énekes Facebook oldalán így ír az eseményről: 

"2023. november 30-án Szekszárdon, a Művészetek Háza csodálatos épületében egy számomra is nagyon fontos jótékonysági adománygyűjtő műsornak leszek az egyik fellépője. A rendezvény a nagycsaládokban élő rászoruló gyermekek részére kerül megrendezésre!" – tette közzé többek közt Kovács Gergő, valamint megköszönte a meghívást a Tolna Vármegyei Civil Szolgáltató Központ irodavezetőjének. 

Az esten fellép a Szekszárdi 1-es számú Óvoda Kindergarten Wosinszky Épület óvodásai, a Szekszárdi Garay János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai, a Gyermekvédelmi Központ Tolna Vármegye gyermekcsoportja. Az est fővédnöke Gyurkovics János, Szekszárd polgármestere. Az est ideje alatt édességeket, édességcsomagokat gyűjtenek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!